Denise Kunst

Denise Kunst
Denise Kunst

nummer 5 op kandidatenlijst Lokaal in de Kamer, Denise Kunst

“De sturende hand van Den Haag mag wel wat minder”

“Met mijn lokale en provinciale ervaring zie ik in allerlei vraagstukken de sturende hand van Den Haag. Ook buiten de politieke arena zie ik veel beslissingen die we lokaal en provinciaal anders hadden willen aanpakken”, aldus Denise Kunst.

Denise Kunst is sinds 2010 gemeenteraadslid voor de Volkspartij Dongen. Verder is zij sinds 2015 ook burgerlid voor Lokaal Brabant in de Provinciale Staten van Noord-Brabant.

“De landelijke politiek lijkt zich heel weinig aan te trekken van de mening van de inwoners en van hun eigen partijen in de provincie en lokaal. Dat kan en moet anders. Net zoals Lokaal Brabant dat doet in de provincie, moet de landelijke politiek veel meer gestuurd worden vanuit de lokale (en provinciale) geluiden.” Belangrijke thema’s noemt ze onder meer bereikbaarheid van kleine kernen met auto en OV, economie, zorg op maat, onderwijs en leefbaarheid (voorzieningen in kleine kernen).  “Maar ook voor andere onderwerpen die vanuit de verschillende regio’s bij ons terechtkomen, willen we beter onder de aandacht brengen. Het zou fantastisch zijn als we daar na de Tweede Kamer verkiezingen van 15 maart de kans voor gaan krijgen.” 

VPD-raadslid Denise Kunst (37) uit ’s Gravenmoer heeft zich namens Lokaal in de Kamer verkiesbaar gesteld voor de komende Tweede Kamer verkiezingen op 15 maart. Kunst neemt de vijfde plaats in op de kieslijst.